"Tack för en fantastik musikupplevelse av Er under vår 100-årsfest lördagen 2 juni 2007. Vi har fått så mycket positiv respons på hela tillställningen och Ni bidrog verkligen till att förhöja stämningen. Vi hade ju Er redan vi vår Kick-Off i januari, så våra förväntningar var höga, men ni infriade förväntningarna
med råge! JÄTTESTORT TACK från alla som var med på festen!! Vi får säkert anledning att engagera Er igen."
N P Nilssons Trävaru AB, Båstad

"Ni är superproffsiga. Gästerna tyckte ni var fantastiska (och vi med) Ett väl genomarbetat uppträdande. Vi kommer att anlita er igen så fort tillfälle ges."
Mats Wilhelmsson, Landskrona Slott

"Tusen, tusen tack igen för den super-fantastiska spelningen på vår 40-årsfest
på F 5! Inte konstigt att folk inte ville gå hem..."
Glad festdeltagare

Varför är det så viktigt med nöjda kunder?

Vi är övertygade om att så länge vi gör ett bra jobb kommer kunderna igen. Så enkelt är det. Därför är det viktigt för oss att du blir nöjd.

"Vi hade det supertrevligt igår: Bandet var helt fantastiskt som du sa! Otroligt duktig sångerska, ja de andra med. Musikstilen passade in och alla var jättenöjda. Jag fick t o m gå och fråga vad bandet hette för det var många som ville veta. Men tydligen hade de bara spelat två gånger tidigare med den konstellationen. Kunde man inte tro... TACK igen för hjälpen!
Jag vet vem jag ska ringa nästa gång vi ska ha fest! "

Mannheimer Swartling Advokatbyrå AB, Helsingborg

"Vi ville bara säga ett STORT tack för spelningen på vårt bröllop. Ni rockade från början till slut, och gammal som ung, frisk som sjuk var uppe och gav järnet på dansgolvet. Det var med stort leende jag iakttog min morfar som dansade låt efter låt, mjuk i lederna, men när er musik slutade så stapplade han bort mot stolarna. Tack för att ni bidrog till att kvällen blev precis så lyckad
som vi hoppades på."
Brudparet